تهیه پنکیک برای صبح روز جمعه میتواند پیشنهاد فوقالعادهای باشد تا روز بهتری داشته باشید. از دستور پخت پنکیک عالی که در ادامه مطرح میکنیم، برای پخت یک صبحانه خوشمزه استفاده کنید. پس تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
نکاتی برای تهیه خمیر پنکیک
شیر را بهتدریج به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی درست شود. اگر خمیر گلوله شد نترسید مابقی آرد را در ظرف دیگری الک کرده و به مخلوط قبلی اضافه کنید.
همیشه قبل از استفاده از خمیر برای تهیه پنکیک خوشمزه صبحانه حداقل 20 دقیقه به خمیر استراحت دهید، چراکه موجب میشود خمیر نرم و سبکتری داشته باشید. حتی میتوانید خمیر را از شب قبل درست کنید، اما قبل از استفاده حتما با کمی شیر خمیر را نرمتر کنید.
حتما برای تهیه پنکیک خوشمزه صبحانه از تابه با جنس چدن استفاده کنید. چدن بهطور کلی برای آشپزی انتخاب بهتری است. چون گرما را بهخوبی هدایت میکند و تمام پنکیک بهطور یکنواخت پخته میشود. همچنین دسته آن هیچ وقت داغ نمیشود.
اگر هنگام پخت، پنکیک به کف ظرف میچسبد از روغن بیشتری استفاد کنید. اگر خیلی سریع پنکیک در حال طلایی شدن است و مواد آن بهخوبی پخته نمیشود حرارت را کم کنید. قبل از افزودن لایه دیگر اجازه دهید ظرف خنک شود تا لایه دیگر پنکیک خراب نشود.
برخی از افراد دوست دارند همیشه پنکیک خود را با کره درست کنند، در حالی که عدهای دیگر استفاده از روغن را به کره ترجیح میدهد. تنها مشکل کره سوختن سریع است که برای رفع این مورد میتوان بین هر یک عدد پنکیک کره اضافه کرد.
با استفاده از مقدار موادی که در ادامه مطرح میکنیم میتوانید 4 عدد پنکیک بزرگ یا 8 عدد متوسط داشته باشید و حدودا 20 دقیقه با استراحت دادن به خمیر زمان میبرد.
ارزش غذایی هر پنکیک
- 209 کیلوکالری
- 7 گرم چربی
- 2 گرم پروتئین
- 5 گرم کربوهیدارت
- 7 گرم شکر
- 1 گرم نمک
مواد مورد نیاز برای درست کردن پنکیک
- 125 گرم آره ساده
- یک عدد تخممرغ متوسط
- 275 تا 300 میلیلیتر شیر نسبتا کم چرب
- روغن آفتابگردان یا گیاهی برای پخت
دستور پخت پنکیک عالی برای صبحانه
- برای تهیه خمیر، آرد را بههمراه مقدار کمی نمک در ظرف مخلوط کنید. در وسط خمیرها تخممرغ را بشکنید و به آرامی شیر را به مواد اضافه کنید و بههم بزنید تا خمیر یکدستی درست شود. تقریبا برای 20 دقیقه به خمیر استراحت دهید.
- تقریبا یک کرپ 28 سانتیمتری یا کوچکتر روی شعله متوسط قرار دهید. وقتی ظرف داغ شد، مقداری از خمیر را بردارید و کف ظرف پهن کنید تا لایه نازکی ایجاد شود.
- برای طرف اول یک تا دو دقیقه زمان بگذارید تا طلایی شود.
- دور تا دور پنکیک را با یک چاقو جدا کنید، برگردانید و یک دقیقه دیگر بپزید تا طلایی رنگ شود.
- پنکیکها را داخل بشقاب بگذارید و بین هر پنکیک یک کاغذ روغنی قرار دهید تا به یکدیگر نچسبند.
- پنکیک را میتوانید با سس شکلات، نوتلا و تکههای میوه سرو کنید.
اکنون شما دیگر در پخت پنکیک ماهر شدهاید و با چند بار تکرار میتوانید یک پنکیک خوشمزه صبحانه درست کنید.