خانه » آموزش تهیه گرانولا در پنج مرحله آسان

آموزش تهیه گرانولا در پنج مرحله آسان

توسط مجله اینترنتی گلزاد
آموزش تهیه گرانولا در پنج مرحله آسان

می‌خواهید گرانولا بخورید، اما در خانه ندارید؟ ما این مطلب را به آموزش تهیه گرانولا رژیمی اختصاص دادیم. بسیاری از گرانولاهای بازاری سرشار از چربی و شکر هستند، اما با چند ترفند ساده می‌توانید یک گرانولا خانگی سالم‌تر داشته باشید.

اگر آموزش تهیه گرانولا را یاد بگیرید، تا انتهای مطلب همراه گلزاد باشید.

گرانولا با موسلی چه تفاوتی دارد؟

گرانولا غلات سبوس‌دار تردی بر پایه جو است و کمی با عسل، شکر یا شربت افرا شیرین می‌شود. همچنین برای افزایش ارزش غذایی به آن آجیل و میوه‌های خشک اضافه می‌کنند. از آن طرف موسلی اغلب با شیرین‌کننده‌ها شیرین نمی‌شود، بنابراین بافت نرم‌تری دارد.

آموزش تهیه گرانولا

آموزش تهیه گرانولا در پنج مرحله آسان

ابتدا مواد مورد نیاز برای تهیه گرانولا را معرفی می‌کنیم، سپس به بیان روش تهیه آن می‌پردازیم.

  • 500 گرم جودوسر آسیاب شده
  • 75 گرم تخمه آفتابگردان
  • 30 گرم کنجد
  • 175 گرم آجیل خرد شده مانند فندق و بادام
  • 125 گرم جوانه گندم
  • 100 گرم نارگیل خشک شده
  • یک قاشق چایخوری دارچین
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • سه چهارم قاشق چایخوری نمک
  • 150 گرم شکر قهوه‌ای
  • 185 میلی‌لیتر آب گرم
  • 185 میلی‌لیتر روغن آفتابگردان
  • 200 گرم کشمش

بعد از تهیه مواد مورد نیاز، مطابق با آموزش تهیه گرانولا زیر عمل کنید:

  1. جو آسیاب شده، تخمه آفتابگردان، کنجد، آجیل خرد شده، جوانه گندم، پودر نارگیل، دارچین، عصاره وانیل و نمک را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید. فر را روی دمای 160 یا 140 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  2. شکر قهوه‌ای تیره و آب گرم را در ظرفی مخلوط کنید و هم بزنید تا حل شود. روغن آفتابگردان را اضافه کرده و سپس تمام مواد را به‌خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
  3. مخلوط تهیه شده در مراحل یک و دو را با یکدیگر ترکیب کنید و خوب به‌هم بزنید.
  4. در یک یا دو قالب مواد را بریزید و به مدت 30 تا 40 دقیقه اجازه دهید تا گرانولا طلایی رنگ شود. در این زمان می‌توانید مواد را با کفگیر هم بزنید تا به‌طور یکنواخت مواد رنگ طلایی بگیرند.
  5. بعد از سرد شدن گرانولا مواد را کشمش مخلوط کرده و تا یک ماه می‌توانید این مخلوط را در ظرف در بسته نگهداری کنید.

راه‌هایی برای تغییر مزه گرانولا

آموزش تهیه گرانولا در پنج مرحله آسان

برای طعم گرم‌تر می‌توانید به جای استفاده از روغن آفتابگردان از روغن نارگیل استفاده کنید. اگر دوست ندارید از شکر استفاده کنید می‌توانید از عسل به‌‌عنوان یک جایگزین مناسب برای شکر بهره ببرید.

اگر از طعم فندق یا بادام خوشتان نمی‌آید، می‌توانید از مغزهای مختلف دیگر استفاده کنید. میوه‌های خشک شده مانند زردآلو، سیب و انواع توت برای تهیه گرانولا خوشمزه انتخاب مناسبی است.

اگر دوست دارید گرانولا طعم تندتری داشته باشد، از زنجیل آسیاب شده استفاده کنید. تکه‌های شکلات برای افزودن شیرینی به گرانولا انتخاب مناسبی است. فقط اگر می‌خواهید گرانولا کالری پایین‌تری داشته باشد و شیرینی مصنوعی در آن به‌کار نبرید، از شیرین‌کننده‌های بدون قند مانند استویا استفاده کنید.

استفاده از آب سیب به جای آب نیز می‌تواند به خوشمزه‌تر کردن گرانولای شما کمک کند. با استفاد از این آموزش تهیه گرانولا خانگی، می‌توانید صبح‌ها همیشه وعده غذایی سالم و سرشار از انرژی داشته باشید.

Related Articles

نظر دهید