با طرز تهیه انواع سالاد رژیمی که در این مطلب به شما آموزش میدهیم میتوانید هر روز سالاد جدیدی برای خود درست کنید. بهطور کلی سالادها بهترین راه برای افزودن سبزیجات و فیبر بیشتر به برنامه غذایی هستند.
سالاد در کنار پروتئینهای مرغ و ماهی میتواند وعده کامل و رضایتبخشی برای ناهار و شام باشد. اگر میخواهید با طرز تهیه انواع سالاد رژیمی آشنا شوید، تا انتهای مطلب همراه گلزاد باشید.
سالاد آووکادو با میگو تکه شده
طعم دودی میگو و ذرت کبابی در این دستور تهیه انواع سالاد با سس گشنیز خامهای طعم فوقالعادهای دارد.
مواد مورد نیاز
- پنج قاشق غذاخوری خامه ترش کم چرب
- سه قاشق غذاخوری روغن هسته انگور یا روغن زیتون بکر
- سه قاشق غذاخوری سرکه سیب
- دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
- یک قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
- یک قاشق غذا خوری موسیر خرد شده
- دو حبه سیر خرد شده
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- 450 گرم میگو خام
- دو قاشق چایخوری پوست لیموترش رنده شده
- یک چهارم قاشق چایخوری فلفل تازه آسیاب شده
- دو عدد ذرت پوست کنده
- چهار فنجان کاهو رومی خرد شده
- سه چهارم فنجان کلم قرمز ریز خرد شده
- سه چهارم فنجان فلفل دلمه قرمز خرد شده
- نصف فنجان پیاز قرمز خرد شده
- نصف فنجان گوجه فرنگی گیلاسی تکه شده
- آووکادو یک عدد تکه شده
- دو عدد بیکن پخته شده
طرز تهیه
ظرف مخصوص گریل را روی حرارت متوسط گرم کنید. میگو را با دو قاشق چایخوری روغن، پوست لیمو ترش، نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل ترکیب کنید.
ذرت را به مدت 6 تا 10 دقیقه گریل کنید. میگوها را برای 3 تا 5 دقیقه کبابی کنید و اجازه دهید کاملا پخته شوند.
در ظرف دیگری کاهو، کلم، فلفل دلمه، پیاز، گوجهفرنگی، آووکادو و بیکن را ترکیب کنید. در انتها همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و با فلفل به سالاد مزه دهید.
طرز تهیه انواع سالاد رژیمی با گوجه فرنگی، پیاز و خیار
برای تهیه این سالاد به مواد زیر نیاز دارید:
- سه قاشق غذاخوری سرکه
- یک قاشق غذاخوری روغن کانولا
- یک قاشق چایخوری عسل
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل تازه آسیاب شده
- دو عدد خیار متوسط
- چهار عدد گوجهفرنگی متوسط
- یک عدد پیاز شیرین
- دو قاشق غذاخوری سبزی تازه خرده شده مثل جعفری، پیازچه، ترخون
دستور تهیه
سرکه، روغن، عسل، نمک و فلفل را در یک کاسه با یکدیگر ترکیب کنید. خیارها را پوست بکنید و بهصورت حلقههای نازک برش دهید. سپس برشهای خیار، گوجهفرنگی و پیاز را به مواد قبل اضافه کنید. اجاز دهید حداقل نیم ساعت و حداکثر یک ساعت در دمای اتاق بماند، سپس قبل از سرو سبزیها را اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید.
زمانی که طرز تهیه انواع سالاد رژیمی را یاد بگیرید و هر روز سالاد جدیدی برای وعده شام یا ناهار خود درست کنید، یک زندگی سالمتر خواهید داشت.