مافینهای خانگی همیشه بسیار خوشمزهتر از مافینهایی هستند که در کافیشاپها میخورید. برای دستور تهیه مافین انتخابهای زیادی دارید از مدلهای کلاسیک گرفته مانند بلوبری تا دستورهای پیچیدهتر مانند تست فرانسوی.
بههر حال در این مطلب قصد داریم چند دستور تهیه خانگی برای پخت مافین به شما آموزش دهیم پس تا انتهای مطلب همراه گلزاد باشید.
مافین سالم با کدو تنبل
از آنجایی که در تهیه این مافین از مواد مفیدی استفاده شده است پس اگر همه مافینها را در یک وعده بخورید مشکلی پیش نمیآید.
مواد مورد نیاز برای تهیه مافین کدو تنبل
- یک فنجان آرد ساده
- نصف فنجان آرد گندم
- یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
- نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
- نصف قاشق چایخوری نمک
- دو قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل
- یک فنجان کنسرو کدو تنبل
- نصف فنجان عسل
- دو عدد تخممرغ بزرگ
- شش قاشق غذاخوری کره ذوب شده
- یک چهارم فنجان ماست یونانی
- یک فنجان گردو خرد شده
- دو قاشق غذا خوری شکر
دستور تهیه مافین کدو تنبل
- دمای فر را روی 325 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و قالب مافینها را با کاغذ مخصوص بپوشانید.
- در یک کاسه بزرگ آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و ادویه پای کدوتنبل را با یکدیگر مخلوط کنید. کدو تنبل، عسل، تخممرغ، کره و ماست را به مواد اضافه کنید و همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید.
- خمیر را به قالبهای مافین اضافه کنید، سپس روی خمیر را با گردو و شکر تزئین کنید. حدودا 30 دقیقه طول میکشد تا مافینهای طلایی رنگ شوند و اگر خلال دندان را داخل مافین ببرید و بیرون بیاورید چیزی به خلال نمیچسبد. بگذارید مافینها سرد شود و بعد نوش جان کنید.
مافین شکلاتی کتو بهترین انتخاب برای وعده صبحانه
خیلی نمیتوانیم دقیق بگوییم آیا واقعا اینها در نهایت مافین هستند یا کاپکیک، اما با توجه به این که خیلی خوب و خوشمزه هستند پس ما خیلی موضوع را سخت نمیکنیم و سریعتر سراغ دستور تهیه این مافین میرویم.
مواد مورد نیاز برای تهیه مافین شکلاتی
- دو فنجان آرد بادام
- سه چهارم فنجان پودر کاکائو بدون شکر
- یک چهارم فنجان شیرینکننده بدون شکر
- نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک فنجان کره ذوب شده
- سه عدد تخممرغ بزرگ
- یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
- یک فنجان شکلات تلخ چیپسی بدون شکر
دستور تهیه مافین شکلاتی
- دمای فر را روی 350 درجه تنظیم کنید و قالب مافین را با کاغذ مخصوص بپوشانید. در یک کاسه بزرگ آرد بادام، پودر کاکائو، شیرینکننده، بکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره ذوب شده، تخممرغ و وانیل را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا تمام مواد یکدست شوند.
- خمیر را درون قالبها بریزید و مابین خمیر کمی شکلات چیپسی قرار دهید و برای تزئین روی مافین نیز از شکلات استفاده کنید. تقریبا 12 دقیقه پخت مافینها طول میکشد و بعد از خنک شدن میتوانید نوش جان کنید.
مافین بلوبری کتوژنیک
این مافین را بپزید و همراه با قهوه در وعده صبحانه میل کنید.
مواد مورد نیاز برای تهیه مافین
- یک فنجان آرد بادام
- یک سوم فنجان شیرینکننده بدون شکر
- نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر
- نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
- نصف قاشق چایخوری نمک
- یک سوم فنجان کره ذوب شده
- یک سوم فنجان شیر بادام بدون شکر
- سه عدد تخممرغ بزرگ
- یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
- دو سوم فنجان بلوبری تازه
دستور تهیه
- در دستور تهیه مافین ابتدا باید فر را روی دمای 350 درجه تنظیم کنید و ظرف مخصوص کاپکیک یا مافین را با کاغذ مخصوص بپوشانید.
- در یک کاسه بزرگ، آرد بادام، شیرینکننده، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره ذوب شده، شیر بادام، تخممرغ و وانیل را با همزن برقی مخلوط کنید.
- بلوبریها را درون قالب مافین بریزید و درون هر قالب مقداری مساوی از خمیر مافین قرار دهید. تقریبا 20 دقیقه طول میکشد تا مافینها طلایی رنگ شوند.
- قبل از سرو اجازه دهید کمی خنک شوند.
در دستور پخت تمامی این مافینها از مواد حاوی پروتئین، میوهجات و شیرینی طبیعی بهره گرفته شده است تا سالمتر از همیشه باشد.